Onderscheid

ERNA GROUP ambieert aan alle wensen van zijn klanten tegemoet te komen, zodat hun imago evenveel glanst als de oppervlakte die zij cleanen.

Laat ons het werk verrichten

Het plannen voor het cleanen van een huis, bedrijf enz. lijkt vaak een hele klus omdat er best veel bij komt kijken waar men aandacht aan moet geven

  • Welke delen dienen te worden schoongemaakt en welke hebben een grondiger cleanen nodig?
  • Welke methoden worden best gebruikt om een optimaal resultaat te bekomen?
  • Hoe dikwijls is een diep cleaning noodzakelijk?
     
    Met onze ervaring in industrieel, residentiel en commercieel reinigen in België zijn wij goed vertrouwd om aan al deze vragen een antwoord te bieden. U kunt ons met een gerust hart uw clean programma’s toevertrouwen.


Service

ERNA GROUP  levert tegen betaalbare en concurrentiele prijzen een doeltreffende kwaliteit schoonmaak bij uw verhuis. Ons opgeleid personeel laat uw oude pand achter in uitstekende staat en verzekerd dat uw nieuwe woonst voor u klaar staat enkel het uitpakken hoeft u zelf te doen.
Wij worden dan ook vaak gecontacteerd door beheerders van vastgoed en de onroerend goed sector 

Scholen

Er bestaat geen twijfel over het feit dat schoollokalen, unief aula’s enz dienen te worden schoongemaakt met de  grootste efficiëntie. 
Op één dag lopen er honderden mensen door deze gebouwen. De meesten onder hen zijn onze kinderen en jong volwassenen waarvan de gezondheid gemakkelijk kan worden aangetast door verschillende voedselovergevoeligheden en allergieën. 
Vandaar het belang om elke dag weer deze omgeving grondig en ontsmet te cleanen.

Toewijding

Een schone leefomgeving behouden om in te werken en te leven is niet altijd gemakkelijk. Frisheid in de ruimten zorgt ervoor dat je rustig kunt ademen en gezond blijft, het is tevens van groot belang voor de geestelijke gezondheid. Onfrisse werkomgevingen werken onderdrukkend voor onze geest en zorgen voor verlaging van onze productiviteit en concentratie.


Verdere diensten

Winkelcentra

Schoonmaakdagelijks of periodiek

Onderhoud van zorginstellingen en medische kantoren

Reinigen fitness centra

Vloerreiniging

ERNA GROUP  verstaan dat winkelcentra die ordelijk en clean ogen en zijn een positieve uitstraling hebben op hun bezoekers. Rommelige en vuile winkelgebieden verkorten de doorlooptijd van kopers waardoor zij niet ontdekken wat u te bieden heeft.

Een consequent schoonmaakschema voor de drukke huishouder van nu is vaak wel het laatste item
op de takenlijst.
De ERNA GROUP 
reinigingsservice kan de klus van huishoudelijke taken en onderhoud verlichten met hun waaier aan schoonmaakplannen. Aangepast aan uw behoeften op basis van wekelijks, tweewekelijks, maandelijks enz.

Er zijn voor het cleanen van zorginstellingen vele voorschriften. In de gezondheidszorg is de consument zich er steeds meer bewust van de noodzaak van rigoureuze decontaminatie. Facilitaire infecties vertegenwoordigen bijna twee miljoen patiënten aantallen op jaarbasis. Daarom is het voor de hedendaagse zorginstellingen van het grootste belang om te beschikken over goed opgeleid verantwoordelijk en efficiënt uitgerust schoonmaakpersoneel.

Ook fitness centra kunnen een plaats zijn waar bacteriën en ziektekiemen vrij spel hebben. Vooral als algemeen onderhoud en hygiëne worden verwaarloosd. Regelmatige reiniging van de fitnessruimten, wasruimten, waterpartijen, bureaus, cafetaria evenals toetsenborden, printers enz. kunnen de verspreiding van virussen sterk verminderen. De meeste ziekte kiemen worden overgedragen door contact met onhygiënische oppervlakken, denk maar aan oppervlakken zoals tafels, deurknoppen enz.

ERNA GROUP  verzorgt het onderhoud van uw vloer met de juiste apparaten en materialen. De ruimtes in-en uit ruimen regelen wij ook voor u. Het reinigen van een vloer omvat diverse diensten.

Denk bij onderhoud en vloer reinigen aan:
Beton vloeren :
epoxy/ gietvloeren