Gevelwerken

Als de staat van uw gevel veel te wensen overlaat, dan kun je overgaan om de gevel opnieuw te laten bekleden. Heden zijn er tal van mogelijkheden uit verschillende materialen. Veel gebruikte bekledingen zijn Crepi, steenstrips en hout. Deze materialen laten zich goed combineren met isolatie en geven je woninggevel terug een nieuwe aanblik.

Steenstrips
Voor het bekleden van bakstenen gevels zijn steenstrips uitermate geschikt. Ze kosten een fractie van het plaatsen van een nieuwe muur en wanneer vakkundig geplaatst nauwelijks van een gemetselde gevels te onderscheiden.

Crepi
Crepi is een materiaal dat rechtstreeks op de gevel kan worden aangebracht. Crepi kan worden aangebracht op diverse ondergronden en in verschillende kleuren te verkrijgen.
Het laat zich goed combineren met buitengevelisolatie wat tevens de energieprestatie van de woning ten goede komt.

Hout
Hout een materiaal dat al jaren wordt gebruikt voor gevelafwerking. Het is een veelzijdig en gemakkelijk materiaal om te verwerken. Het geeft een woning zowel een moderne als landelijke uitstraling. Houtsoorten als de verduurzaamde en tropische hardhoutsoorten zijn vochtbestendig en zeer geschikt.

Wil je een nieuwe gevelbekleding laten plaatsen? Via onderstaand formulier kan je gratis en vrijblijvend prijzen op maat aanvragen bij
ERNA GROUP bv uw partner in gevelwerken.

voor na

voorna_1
voorna_2
voorna_1 voorna_2


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Ster.